Tipus de botigues on line que no funcionen

20 de juliol de 2016

 

No totes les botigues on-line triomfen. I encara que no es pot generalitzar, hi ha llocs als quals les vendes se’ls resisteixen una mica. Quins són? Atenció a aquest article si estàs pensant en contractar els serveis de creació de botigues on-line. Heus aquí les botigues on-line que no funcionen.

 

Segons el portal especialitzat Digital Marketing Trends i el seu informe Evolució i Perspectives eCommerce, les botigues on-line estan en auge a Espanya. De fet, el nostre país és un dels que més ven en línia de tot el continent. Cada any les xifres de l’e-commerce augmenten un 16% però ull, les botigues on-line no són la panacea de l’èxit hi ha sectors més reeixits que altres. Quins tipus de botigues on-line no funcionen?

 

Estem acostumats a veure informacions sobre les botigues on-line que més triomfen, són sobretot les dedicades a temes de moda i salut. Però, què passa amb aquells sectors que no estan aprofitant la nova moda del comerç electrònic? Òbviament no val generalitzar i igual que totes les botigues on-line de moda i salut, no totes les botigues on-line dels sectors dels que ara us parlarem fracassen. De fet, no hi ha una llei escrita sobre com fer perquè una botiga on-line triomfi i les causes exactes per les que no. Encara que apostar per un servei de disseny i programació de pàgines web professional i atractiu pot ajudar-te en gran manera a aconseguir l’èxit.

 

Entre les botigues on-line que no funcionen o, repetim, els costa més per exemple als sex shop on-line. Malgrat la discreció de les compres i els enviaments, aquests productes tan íntims costen de vendre i malgrat això és un dels sectors on la gent creu que més èxit poden tenir els nous projectes web. Tampoc triomfa la venda de mobiliari tal qual. No almenys un mobiliari normal que podem trobar en qualsevol botiga. Hem d’anar més enllà. Un moble original, funcional, personal, fins i tot mecànic i modular. Anem, hem de distingir-nos de la competència.

 

Fer la compra de la setmana on-line no funciona gaire bé. A la gent li agrada anar al supermercat. Una altra cosa és que obris una botiga on-line d’un producte específic i et facis amb el nínxol de mercat. Una altra de les botigues on-line que no funcionen és el de la roba cara. Per què? Perquè és difícil adquirir roba de cost més elevat sense provar abans. Una altra cosa és tenir una botiga on-line de roba maca i econòmica, que són les que més triomfen. La gent es troba reticent a gastar grans quantitats de diners a través d’una passarel•la de pagament, per exemple.

 

A la llista de botigues on-line que no funcionen trobem també tipus de botiga de productes mecànics, i més si no tens experiència en el sector i poden desconfiar de tu els compradors. Per això és millor i aconsellable arribar a acords oficials com a distribuïdor de marques. Pren nota! El sector químic tampoc és molt procliu a la venda on-line. Les pàgines webs de venda de detergents o suavitzants i productes de neteja similars no es troben a la llista de botigues on-line de més èxit. Tampoc altres sectors com les llibreries en línia o els productes de bellesa per a nois, són elles les que més compren. Però ull, que aquesta llista no et desanimi. Les botigues on-line tenen molt de futur i present per davant. Visca el comerç electrònic!

 

Comparteix