El teu producte sempre a mà

Mantingue't sempre al costat del teu client.

Aplicacions mòbils (apps)

Aplicacions mòbils (apps)

Avui en dia pràcticament tothom té el seu propi smartphone, així que és indiscutible que una APP és una gran oportunitat per estar en contacte amb actuals clients o arribar a nous.

 

Desenvolupem tot tipus d’aplicacions mòbils utilitzant tecnologies hibrides, el que implica que un únic desenvolupament serveix per a totes les plataformes (iOS, Android, Windows Phone…) , amb una important reducció del cost tant de desenvolupament com de manteniment, però mantenint pràcticament totes les possibilitats d’un desenvolupament específic per cada sistema.

 

Ens encarreguem de tot el procés, des del disseny i programació de l’aplicació fins a la seva publicació a la corresponent botiga d’aplicacions o market i les posteriors possibles actualitzacions.

 

Ens posem a la pell de l’usuari i optimitzem tots els processos de navegació i interacció per crear APPS’s intuïtives i fàcils d’utilitzar, tant per a l’usuari com per al possible administrador dels continguts.

 

Posa’t en contacte amb nosaltres, t’informarem sobre les possibilitats que ofereix aquest món i t’aconsellarem sobre quines són les millors opcions per al teu projecte. Ens farem també nostre el teu projecte per aconseguir el millor resultat possible.

 

Podem fer possible la teva idea, sigui quina sigui!

Comparteix