Experiència, serveis, solucions...

Moltes paraules ens defineixen però els clients satisfets són la nostra millor garantia.

Nosaltres

Nosaltres

Una empresa al servei de les empreses. Una empresa de solucions en l’àmbit tecnològic. Una empresa formada per professionals amb més de 10 anys d’experiència en el sector.

ENS AGRADA
  • Definir-nos per la qualitat del producte i del servei. És l’essència de ciclick.
  • Ser propers. Els clients són la peça clau del nostre engranatge.
  • Convertir el contacte amb els clients en relacions duradores. Busquem la fidelització dels clients.
  • Ser adaptables. Podem intervenir en qualsevol moment i fase del procés.
  • L’eficiència. Hem de tenir la resposta quan el client la necessita.
  • Implicar-nos. El projecte del client és el nostre projecte. No som proveïdors, som socis estratègics.
  • Generar confiança. Assumim la responsabilitat.
  • Comprometre’ns amb el medi ambient. Actuem en conseqüència.
QUÈ T’OFERIM?

La xarxa és el nostre entorn de treball. Som experts en disseny i programació d’un ampli ventall d’aplicacions digitals, des de webs corporatius fins a complexos sistemes de gestió en línia. També oferim consultoria tecnològica amb l’objectiu que les empreses es puguin beneficiar dels principals avantatges de les noves tecnologies.

Disseny de productes interactius, màrqueting en línia o redacció de continguts i manteniment web són altres dels serveis que oferim des de ciclick.

Ens caracteritzem per oferir un servei integral i de qualitat durant tot el procés de desenvolupament del projecte.

QUÈ OPINEN DE NOSALTRES?

"La veritat és que hi hauria molts adjectius per definir la feina que realitzen, absolutament tots sumen en positiu: agilitat, actualitat, disseny, equilibri, humanitat i personalització en són uns quants però la llista seria encara més llarga. Sobretot confiança i perfecció. Per nosaltres ciclick és sinònim de garantia i de qualitat."

Àngels Montalban i Christian Mayo, MOMA Fotògrafs

"Teníem una necessitat concreta i no tant sols la van entendre, sinó que ens van proposar moltes millores al que havíem demanat, amb molta celeritat i encert."

Josep Alberti, GRèRA

"Treballem amb ciclick perquè són ràpids i eficients, i, sobretot, pel tracte que ens donen. Per nosaltres és un plaer treballar amb en Jordi i en Toni!"

Cristina Estrada, Mercat de Música Viva de Vic

"En tot moment, m'he sentit molt recolzat per ciclick, sobre tot per la seva paciència i rapidesa a l'hora de solucionar els meus dubtes. Gràcies per ajudar-me a iniciar la meva aventura!"

Daniel Cabrera, Fabrica de Fantasia

"ciclick és el col·laborador perfecte: en saben molt, sempre t'ajuden, fan millor la teva feina, t'ensenyen, es comprometen i compleixen. Per si amb això no n'hi hagués prou, el tracte és espectacular.No els compareu amb cap altre, seria una estupidesa."

Ignasi Pla, Baula Comunicació

"ciclick ha estat una elecció immillorable a l'hora de programar el nostre web. El Toni i el Jordi són persones molt competents i proactives, a més d'haver rebut d'ells un magnífic tracte personal acompanyant a la seva qualitat com a professionals."

Beatriz Ariza, Musarión

"Des d'un principi varen tenir una gran capacitat d'entendre i adaptar-se a les nostres necessitats. Si el que et falta es temps i coneixements, ciclick és la gran solució per al desenvolupament del web de la teva empresa."

Sergi Márquez, deLleure serveis

"Treballar amb ciclick ha estat trobar solucions al moment a cada repte que ens hem plantejat. La proximitat del seu equip, amb nom i cognoms que coneixes, ens ha donat una gran seguretat a l'hora de portar a bon terme i en el temps pactat el nostre projecte."

David Martí, Pride Barcelona

"Treballar amb ciclick és garantia de tranquil·litat, qualitat i professionalitat. Garantia que les coses sortiran bé i que hi haurà resposta tècnica i humana. A Ciclick entenen el que se'ls planteja, ho fan realitat i sovint et donen solucions que van més enllà del que inicialment es demana."

Judit Montal, Sinèrgia.cat

"ciclick, empresa amb un equip jove i dinàmic, del qual hem quedat molt satisfets amb el seu tracte i els resultats obtinguts amb els serveis rebuts. Us encoratgem a continuar així."

Jordi Homs, Tallers Ter

"Ràpid i fàcil, aquests son els mots que defineixen la meva experiència de treball amb ciclick. La velocitat i determinació son elements indispensables per a competir amb solvència en aquesta nova era on-line, la immediatesa i la simplicitat son factors clau per a l'èxit. Avui moltes empreses s'adapten a la xarxa per la via d'assaig i error, dona molta informació útil però és una via impossible d'usar sense un servei com el que dóna ciclick, ràpid i fàcil."

Albert Font, Impevic / Ajuntament de Vic

"Professionals i compromesos amb els projectes, saben captar el que necessites i compleixen amb les expectatives, senzillament uns bons companys de treball. Busca, compara i si trobes alguna cosa millor no m’ho diguis que no m’ho creuré."

Pere Coma, Cat Coma Grup

"Elements indispensables del 'cicle' que permet disposar d'un espai web àgil, de fàcil navegabilitat... Professionals, grans coneixedors de la feina que fan. De tracte agradable i proper."

Núria Canó i Montse Pujol, Badabadoc Comunicació

"Ràpids, flexibles i, sobretot, pacients. ciclick va saber adaptar-se a les nostres necessitats i ens va oferir les millors opcions per treure el màxim rendiment a la nostra pàgina. El seu grau d’experiència i de control és admirable i estem tant contents del resultat que posaríem la mà al foc per ells."

Marc Tió, Cap a Nova York

"ciclick és una de les empreses de serveis d'internet (programació, dominis, hostings, SEO) més professionals a Osona. Com a clients n'estem contents i els recomanem als nostres."

Eudald Aymerich, Monmar Comunicació
Comparteix