Quins plugins triar en WordPress per al posicionament SEO?

20 de setembre de 2016

 

WordPress s’ha convertit en el gestor de continguts de moda. I no és d’estranyar causa de la gran quantitat de plugins que ens ofereix. Plugins capaços de millorar el disseny web, l’aparença… però també el posicionament SEO que és, en realitat, el que més interessa a moltes empreses. De tots els plugins existents, ¿quins plugins triar en WordPress per al posicionament SEO?

 

WordPress pot presumir de ser el gestor de continguts, bé per fer blocs com per fer webs, de moda. I part d’aquest èxit s’hi deu al seu gran repertori de plugins, al voltant de 25.000 diferents. Plugins que ajuden a millorar d’una manera fàcil i eficient moltíssims aspectes en el disseny web, com la seva aparença, tenir una botiga virtual i millorar el posicionament SEO. Gràcies als plugins SEO de WordPress moltes petites marques han aconseguit superar a les empreses més rivals i grans. Tot un èxit!

 

T’imagines superar al gegant de la competència? Amb els plugins de WordPress ho pots aconseguir. I és que no és el mateix aparèixer entre els primers 10 resultats de cerca a Google que a la 2a o 3a pàgina. Però hi ha molts plugins. Què plugin de WordPress triar per al posicionament SEO? Hi ha una extensa llista de plugins SEO WordPress, però nosaltres et destaquem uns quants.

 

1. WordPress SEO byYoast. És el pluging WordPress SEO estrella i t’ofereix la possibilitat de triar certes paraules clau en escriure un article. I després arriba a assegurar-se que aquestes paraules clau apareguin correctament posicionades com deurien.

 

2. All in One SEO Pack. Amb aquest plugin SEO per WordPress pots modificar el títol i també la descripció de les pàgines i posts de les pàgines. També tens l’opció de reemplaçar el valor dels meta robots per tipus de pàgina, afegir codis d’analítica i verificació, generar mapa del web …

 

3. SEO No Duplicate. Aquest plugin SEO t’indica quines de les teves pàgines web estan sent duplicades, però també com és la indexació a Google correcta. Per això fins i tot poden filtrar les que es consideren contingut duplicat.

 

4. SEO FriendlyImages. La funció principal d´aquest plugin SEO per WordPress és la d’agregar de forma automàtica alt i atributs de títol a totes les imatges. Al seu torn, permet una millora del trànsit dels resultats de cerca i la creació d’etiquetes de les imatges w3c / xHTML.

 

5. SEO Smart Links. Amb aquest plugin SEO per WordPress pots posar automàticament enllaços interns en el teu lloc. També seleccionar les paraules clau que vols que enllaci amb els teus millors articles. Amb això, aconseguiràs millorar la taxa de rebot i passar autoritat i posicionament de les pàgines més antigues a les noves.

 

Comparteix