Quin tipus de app corporatives fer per impulsar la teva empresa

18 de juny de 2019

 

Obtenir una app corporativa podria impulsar el teu negoci i millorar les comunicacions de la teva empresa, però el cert és que hi ha diferents tipus d’aplicacions així com negocis completament dispars, pel que resulta crucial saber quina és l’opció més adequada en cada cas. Per ajudar-te a prendre aquesta decisió avui analitzem les diferents propostes.

 

La importància d’una app per la teva empresa

 

Estar connectat i al dia és cada vegada més important en un món tan involucrat amb les noves tecnologies, de manera que comença a ser gairebé indispensable pensar en fer una app corporativa, una pàgina web de la marca o una estratègia en xarxes socials per col·locar-te en el mapa d’un món tan competitiu com digital.

 

Les consultes a través d’internet creixen sense parar i no es preveu que es vagi a invertir la tendència, tot i que aquesta sí que ha variat en una direcció molt concreta: actualment el gruix de les cerques en línia es realitzen a través del telèfon mòbil, què vol això dir? Que inevitablement les empreses adaptades a la presència a smartphones tindran un impacte més eficaç i una bona manera és desenvolupar una app.

 

App ecommerce

 

Quan es tracta d’un comerç que ven productes de qualsevol tipus el més interessant és implantar una app corporativa enfocada al ecommerce. Aquesta ha de contenir la possibilitat de crear un perfil, tenir un carret de la compra, executar les comandes i realitzar comunicacions directes amb l’atenció al client del negoci.

 

D’aquesta manera els clients estaran més connectats a les novetats de cada moment i tindran la possibilitat de realitzar compres d’una manera senzilla i directa. També se sentiran més escoltats per la marca ja que tindran una forma de comunicació directa des dels seus propis dispositius mòbils.

 

Aplicació cercador

 

Si es tracta d’un negoci enfocat a la consultoria, assessoria o recerca de serveis seria molt encertat desenvolupar una app corporativa de tipus cercador. Això permetrà als usuaris filtrar amb les paraules clau aquelles coses que volen trobar i utilitzar de forma regular una eina directament relacionada amb l’empresa.

 

Amb les apps corporatives d’estil cercador també es poden ampliar els serveis proposats tradicionalment en el negoci, com per exemple, la implementació d’una opció de comentaris i puntuacions amb les opinions dels usuaris sobre els serveis prestats. Això sol agradar els potencials clients i ajuda a l’empresa a conèixer-los millor.

 

App d’e-learning

 

Quan la teva empresa realitza formacions, cursos, és una acadèmia o ofereix tallers de cuina no has de perdre l’oportunitat de generar una app corporativa per al desenvolupament d’activitats e-learning. Aquesta és una opció molt divertida i interessant per fidelitzar els usuaris de la marca així com per trobar nous alumnes potencials que es puguin aficionar a l’eina.

 

Les aplicacions especialitzades en e-learning són molt positives per a l’aprenentatge ja que compten amb diverses opcions de gamificació, avaluacions personals o puntuacions i fins i tot competició entre diferents usuaris per fomentar la superació.

 

 

 

Comparteix