La importància de la web per una empresa

19 de maig de 2020

 

Avui en dia, qualsevol empresa que no compti amb una pàgina web corporativa queda fora de joc. Disposar d’una pàgina web és imprescindible per qualsevol negoci, ja que és la seva cara pública a la xarxa, el seu aparador virtual. Sigui quin sigui l’àmbit de l’empresa, tingui o no tingui una botiga online, actualment és necessari comptar amb una pàgina web.

 

 

Perquè cal tenir una pàgina web?

 

Quan una persona està pensant a comprar alguna cosa o contractar algun servei, el primer que fa és buscar-ho a internet. Si nosaltres oferim aquest producte/servei però no tenim presència online a través d’una pàgina web, estem perdent una oportunitat de captar un nou client. Per això és tan important comptar amb un lloc web, perquè quan el consumidor busqui, ens trobi.

 

La pàgina web és la cara visible de l’empresa a internet, la carta de presentació a la xarxa i per tant, cal que estigui ben dissenyada i optimitzada. El seu disseny ha d’anar lligat al producte/servei que ofereix l’empresa, no pot ser igual una pàgina de productes alimentaris que una pàgina de joguines. Aquesta ha d’anar també lligada a la imatge de marca amb els colors, tipografies i estils marcats. I per últim, ha de ser senzilla i intuïtiva. És a dir, el visitant ha de poder trobar allò que busca de manera ràpida i fàcil.

 

El lloc web s’ha d’aprofitar no només per donar informació de contacte i ensenyar els productes i/o serveis que s’ofereixen, sinó que també ha de ser un lloc on poder solucionar inquietuds i dubtes del consumidor.

 

Per últim, és important també, actualitzar la pàgina freqüentment per tal de mostrar que l’empresa està al dia i que la informació no queda obsoleta. No serveix de res crear una pàgina web i no tocar-la mai més, cal que aquesta sempre estigui actualitzada amb contingut nou i d’interès per l’usuari.

 

 

Quins avantatges aporta a l’empresa comptar amb una pàgina web?

 

  • Genera confiança, seguretat i ajuda a desenvolupar i potenciar la imatge de marca
  • Millora la comunicació i l’atenció amb els potencials clients
  • Permet captar i fidelitzar nous clients
  • Augmenta la visibilitat de l’empresa
  • Permet rebre feedback dels usuaris
  • Ajuda al SEO i al posicionament a Google
  • Permet que l’empresa creixi més enllà del seu àmbit geogràfic immediat
  • En cas de comptar amb una botiga online, ajuda a incrementar les vendes

 

 

En conclusió, la presència a internet amb una pàgina web pròpia suposa potenciar la imatge de marca i genera una imatge professional i totalment fiable. Comptar amb una pàgina web és una inversió efectiva, útil i rendible.

 

A Ciclick dissenyem llocs web atractius, únics i exclusius sempre respectant la marca, la imatge corporativa i els valors de l’empresa. Treballem tant l’aspecte visual de la pàgina web com el seu funcionament i resultat tècnic per tal d’aconseguir un bon posicionament respecte a la competència.

 

Encara no tens web? La tens desfasada? Vols un canvi? Contacta amb nosaltres i explica’ns el teu projecte, estarem encantats d’ajudar-te a fer-lo realitat.

Comparteix