Què és PrestaShop i com aprofitar-lo per crear la teva botiga online?

17 de gener de 2020

 

Cada vegada són més els usuaris que prefereixen realitzar les seves compres online. L’àmplia oferta de productes, la rapidesa en rebre la comanda i la facilitat de compra són alguns dels factors que porten als usuaris a realitzar compres online d’una manera cada vegada més habitual.

 

També són cada cop més les botigues de caràcter tradicional que opten per crear una botiga online així com també les botigues que directament decideixen obrir-se al món online creant un e-commerce sense disposar de botiga física.

 

Així doncs, i davant d’aquesta nova tendència del consumidor, cada cop és més aconsellable comptar amb una botiga online que pugui cobrir aquesta necessitat de l’usuari. Però, quina és la millor solució a l’hora de crear una botiga online? Prestashop ens permetrà crear la botiga que volem i necessitem?

 

 

Què és Prestashop?

 

Prestashop és un gestor de continguts (CMS) que serveix específicament per crear botigues online. Aquesta plataforma dissenyada en PHP amb llicència open source, ofereix un bon grapat de funcionalitats a l’hora de crear la botiga on line de la teva empresa.

 

Prestahop és una plataforma que disposa de diferents temes i mòduls totalment configurables. Aquest fet ens permet dissenyar la botiga online segons les necessitats de cada client i adaptar-la sempre que sigui necessari. Prestashop permet tenir el control absolut de tots els aspectes de la botiga i permet fer-ne els canvis necessaris sempre que es vulgui.

 

 

Quins són els avantatges de Prestashop?

 

  • Fàcil d’instal·lar i utilitzar
  • Tauler de control senzill i molt intuïtiu
  • Software open source (de codi obert, sense drets d’autor i amb un codi font obert i editable)
  • Gran comunitat d’usuaris actius i disposats a resoldre dubtes
  • Fàcil de personalitzar
  • Optimitzada tant en temes de SEO com en temes de disseny responsive
  • Ampli catàleg de mòduls totalment personalitzables
  • Ràpida i àgil
  • Backoffice molt complet que permet tenir l’absolut control de la gestió de la botiga online
  • Fitxes de producte personalitzable i atractives

 

En essència, estem davant d’un molt bon gestor de continguts però que sempre necessita d’una gran optimització per poder copsar i plasmar les diferents necessitats de cada botiga online. Cal conèixer qui és l’usuari final i cal saber com treure el màxim potencial de la plataforma personalitzant tot el que calgui per cobrir totes les necessitats de l’usuari.

 

Per això i tenint en compte que cada negoci és diferent, a Ciclick treballem per aconseguir botigues online actives, 100% responsive i totalment efectives en termes de SEO que reflecteixin l’essència de l’empresa. Contacta amb nosaltres per rebre més informació.

Comparteix