5 elements d’una pàgina web que ajuden a SEO

31 de octubre de 2016

 

No només tenir un bon disseny o uns bons textos, poden ajudar al posicionament SEO d’una pàgina web. També hi ha altres elements web a tenir en compte que poden fer-nos pujar posicions en les cerques dels usuaris a Google i que, per tant, s’han de fomentar a l’hora de crear una pàgina web.

 

Quan vam iniciar el projecte d’una pàgina web, hem de tenir molt clar que una bona optimització SEO és imprescindible perquè la nostra web sigui encara molt més útil. Si volem aparèixer en unes bones posicions en cercadors com Google, a més d’una correcta estratègia de màrqueting digital i unes campanyes SEO i SEM portada a terme per professionals, hem de treballar altres elements d’una pàgina web que ajuden al posicionament.

 

Fotografies

 

Les fotografies també ajuden a posicionar una pàgina. I poden donar-te molt bon resultat si el teu client busca cert producte o servei a Google imatges, per exemple. No es tracta de pujar a la pàgina web les fotografies amb el nom que, per defecte, tenim des de la càmera o des de les webs proveïdores d’imatges. Hem d’anomenar-les amb les etiquetes i keywords corresponents.

 

Vídeos

 

La incursió de vídeos en les pàgines webs està, sens dubte de moda. I els vídeos també són un altre dels elements d’una pàgina web que ajuden al SEO. Òbviament intenta llevar-li pes al mateix perquè no causi problemes a l’hora de carregar la teva pàgina, detall important en el SEO, també anomena’l amb etiquetes i keywords corresponents.

 

Iconografies

 

Una de les actuals tendències en pàgines webs és incloure iconografies. Bé per explicar serveis, productes, dissenys, funcionalitats, estadístiques, dades, missió, objectius … No només aporta creativitat i originalitat. També si les carreguem a la pàgina web amb les seves etiquetes i keywords correctes estarem treballant l’optimització SEO també amb aquest aspecte.

 

Mapes

 

Els mapes de Google són un altre dels elements d’una pàgina web que ajuden al posicionament SEO. Tal qual. WordPress per exemple et permet l’opció d’aprofitar algun dels seus plugins gratuïts per incloure en l’inici o, per exemple, a la pàgina de Contacte el mapa d’ubicació de la teva empresa.

 

Sitemaps

 

Un mapa del web és un arxiu XML que conté una llista de les pàgines del lloc juntament amb alguna informació addicional, com ara amb quina freqüència la pàgina canvia els seus continguts, quan va ser la seva última actualització i què és molt important és respecte a la resta de les pàgines del mateix lloc.

 

Comparteix