Trucs SEM per campanyes de GoogleAdwords

26 de febrer de 2017

 

Per estar entre els primers, no només n’hi ha prou amb confiar l’optimització de la teva pàgina web al SEO. Les campanyes de SEM a GoogleAdwords són les veritables artífexs de l’escalada del nom de la teva empresa en cercadors. I per treure’ls el major partit, no hi ha res millor que aplicar trucs SEM per campanyes de GoogleAdwords com aquests…

 

A l’hora de treballar per al posicionament en cercadors com Google de la nostra pàgina web, hem de treballar de forma conjunta tant el SEO com el SEM. O el que és el mateix, el SEO o posicionament orgànic gràcies a l’anàlisi i aplicació de certes paraules claus o keywords en els textos d’una web. I el SEM, que respon a les sigles de SearchEngineMarketing. Un sistema d’anuncis pagats a internet clau per arribar al públic de forma més directa i amb poc esforç. Això sí, la gestió d’aquestes campanyes s’han de fer per professionals experts en màrqueting digital i posicionament web per obtenir així millors resultats.

 

1. Keywords substitutives. Un dels trucs SEM per campanyes de GoogleAdwords és tenir molt en compte el camp semàntic de l’objecte del web. És a dir, seleccionar categories àmplies perquè el potencial client que busqui sobre un determinat tema en cercadors pugui arribar a la nostra pàgina gràcies a una paraula semblant.

 

2. + d’una paraula clau de la mateixa família. El SEM no es basa només a fixar algunes keywords o paraules claus, sinó que cal jugar amb diferents variacions de la mateixa a l’hora d’aplicar la nostra campanya SEM a GoogleAdwords. Per exemple: aplicar plurals. Perquè hi haurà persones que busquen en plural en les recerques i tindrem més possibilitats d’aparèixer així en els resultats finals.

 

3. Controlar la campanya SEM. Sens dubte, hem d’estar al corrent de si estem realitzant bé el SEM a GoogleAdwords. Per això, per estar entre els primers no hi ha millor que comptar amb professionals experts en màrqueting digital i posicionament web que s’encarreguin de monitorar la campanya i comprovar si les kW funcionen o cal fer canvis.

 

4. A quin públic ens dirigim? Un dels trucs SEM per campanyes de GoogleAdwords de cara a obtenir els millors resultats és tenir molt clar el públic al qual volem arribar. Per això podem fer servir paraules clau diferents, un argot determinat … Depenent del públic objectiu.

 

5. Tenir en compte el ROI. El ROI és el retorn de la inversió. O el que és el mateix, està funcionat els diners que estic aplicant a la campanya SEM? ¿L’estratègia seguida m’està aportant resultats positius? Si no, hem de canviar de seguida. I res millor que ho faci una empresa professional.

 

Comparteix