Tots els serveis que necessites per a la teva empresa

09 de setembre de 2019

 

Des ciclick proposem un seguit de serveis complets per cobrir totes les necessitats de la teva empresa i que no hagis de preocupar-te per aquelles parts del teu negoci que no són la teva especialitat, per això comptaràs amb una consultoria tecnològica, disseny i programació de pàgines web, aplicacions mòbils, allotjament web i dominis, màrqueting en línia, certificats digitals i legislació.

 

Consultoria tecnològica

 

Les eines de consultoria tecnològica podrien ser vitals per a la tranquil·litat del teu negoci. En aquest tipus de serveis col·laborem amb les empreses perquè puguin aprofitar els avantatges competitius que ofereixen les noves tecnologies. Les ajudem a definir els objectius, mesurar la viabilitat tècnica dels projectes, trobar els recursos necessaris i les millors solucions, implementar les accions necessàries i analitzar els resultats.

 

Disseny i programació de pàgines web

 

Aquest servei està destinat a dissenyar i programar tot tipus d’aplicacions a través d’internet. Des llocs web corporatius fins a complexos sistemes de gestió de continguts. Utilitzem les últimes tecnologies per aconseguir els millors resultats: webs més ràpides, funcionals i preparades per aconseguir el millor posicionament en cercadors, sistemes de gestió fàcils d’utilitzar i eficients o plataformes de comerç electrònic eficaços.

 

Aplicacions mòbils

 

Avui dia pràcticament tothom té el seu propi smartphone, així que és indiscutible que una app és una gran oportunitat per estar en contacte amb actuals clients o arribar a nous. Contractant aquest servei desenvolupem tot tipus d’aplicacions mòbils utilitzant tecnologies híbrides, el que implica que un únic desenvolupament serveix per a totes les plataformes (iOS, Android, Windows Phone …), amb una important reducció del cost tant de desenvolupament com de manteniment, però mantenint pràcticament totes les possibilitats d’un desenvolupament específic per a cada sistema.

 

Allotjament web, correu electrònic i dominis

 

Gràcies a aquest servei fem accessible la pàgina web dissenyada i programada a través d’un nom de domini i de l’allotjament que ens permeti que es pugui consultar a través d’internet. Ens encarreguem del registre i manteniment de dominis, així com de la gestió dels nostres propis servidors donant un servei integral i personalitzat perquè el client no s’hagi de preocupar de res. Oferim la configuració més adequada a les necessitats de cada client.

 

Màrqueting en línia

 

La promoció a internet és imprescindible en un mercat com l’actual, però cal conèixer bé les necessitats per obtenir uns resultats d’acord amb les expectatives. Una pàgina web no serveix de res si no té visites, que és el que es treballa des d’aquest servei. S’aconsegueix trànsit en línia si la web es troba en els cercadors (per posicionament natural o per pagament) o bé si es dóna a conèixer a través del correu electrònic.

Comparteix