Principals errors en el posicionament SEO a empreses

9 de maig de 2016

 

La cosa està clara. Quant més amunt aparegui la nostra empresa a Google, més oportunitats tindrem de ser elegits pels potencials clients. El posicionament SEO s’ha convertit en una obligació per a tota empresa que es preï. No obstant això, el desconeixement i no optar per professionals capacitats, pot fer incórrer en errors en el posicionament SEO a empreses.

 

No és el mateix aparèixer en els primers llocs de Google que en els últims de la primera pàgina. I si la nostra empresa es situa en la segona o posteriors, ens podem anar oblidant-nos si pensem que ho estem fent bé a nivell de posicionament SEO. I és que, com més amunt millor i si superem a la competència més directa molt millor. Hi ha empreses que segueixen cometent errors en el posicionament SEO, bé per no comptar amb professionals capacitats per a això o per estar cometent una mala praxi. Amb (dolents) exemples com aquests…

 

I és que, a l’hora de desenvolupar una estratègia SEO, hem de tenir en compte el mateix disseny de les diferents entrades d’una pàgina. I això que vol dir? Detalls que poden semblar una nimietat però no ho són per a res pel que fa al SEO: incloure en el text de les imatges i els vídeos pujats a la web certes etiquetes ajudarà, utilitzar format de textos h1, h2, l’ús de negretes, cursives, enllaços interns i externs, aprofitar els beneficis que en aquest sentit ofereixen les etiquetes HTML per donar format a la web, enllaçar a articles de qualitat que tinguin a veure amb el contingut de la nostra pàgina … Oblidar tot això és sens dubte un dels principals errors en el posicionament SEO a empreses.

 

També hi ha empreses que estan obsessionades amb sobreposicionar la pàgina web corporativa. I això és un altre error de posicionament SEO en si mateix. L’ús excessiu de paraules clau o keywords pot portar a que Google, el cercador de cercadors, acabi expulsant la nostra web dels seus resultats de cerca. També és important l’etiqueta meta-keywords i no per la seva utilitat. Tot i que cada vegada el seu ús és menor, el que fan moltes empreses és a posar en safata a la competència les paraules claus on es vol posicionar. I, com no, un altre dels errors en el posicionament SEO a empreses és pensar que com més diners gastem en SEO millors resultats tindrem. I això no és del tot cert. Hi ha empreses que gasten autèntiques fortunes en SEO sense tenir clara una estratègia de màrqueting ben definida.

Comparteix