Plugins per a una major seguretat en WordPress

2 de juliol de 2017

 

Ransonware ha posat en dubte la seguretat de multitud d’empreses a tot el món deixant entreveure que els progressos en la matèria no estan sent tot el efectiu que es volgués. Tens una pàgina a WordPress i vols dotar-lo de més seguretat? Amb aquests 3 plugins pots tenir aquest plus en seguretat que busques.

 

La ciberseguretat es troba en un punt d’inflexió. Els recents atacs patits durant 2017 a destacades empreses de tot el món ha posat sobre la taula una realitat que es creia superada: fins a les empreses amb les majors inversions en seguretat, es troben a mercè dels ciberterroristes. Llavors, què passaria si la nostra empresa amb molt menys pressupost és atacada? Revisar la seguretat de forma freqüent i utilitzar plugins com aquests són sens dubte de gran ajuda.

 

No hi ha dubte que cada vegada més empreses opten per facilitat i la comoditat de WordPress com a gestor de continguts per a la creació de la seva pàgina web i fins i tot per a la seva botiga online. WordPress és un gestor bastant segur i que a sobre ajuda i molt bé a posicionar la nostra marca però ull, tampoc està fora de perill de ransonware i els ciberatacs. Es tracta d’un tipus de programa informàtic maliciós que restringeix l’accés a determinades parts o arxius del sistema infectat, i demana un rescat a canvi de treure aquesta restricció. T’aconsellem alguns dels plugins més segurs per a WordPress, ¡protegeix la teva web!

 

Limit Login Attempts

Aquest plugin per a WordPress permet limitar el nombre d’intents fallits quan un usuari intenta accedir incorrectament al portal admin de WordPress, un cop arribat el límit permet bloquejar per un cert temps. A més també permet afegir un altre nivell de bloqueig a certa quantitat d’intents equivocats i limitar ara per més temps.

 

Protect WP-Admin

Aquest plugin permet canviar la URL d’accés al portal d’administració WordPress de wp-admin a la url personalitzada que vulguem. També permet personalitzar pantalla d’inici de sessió.

 

Stealth Login Page

En aquest cas aquest plugin per a WordPress permet afegir un altre camp de validació a la pantalla de login del nostre web en wordpress, a més del clàssic usuari i contrasenya ara també haurem d’ingressar un codi de verificació tipus PIN, alguna cosa bastant recomanat.

 

10 consells bàsics de seguretat per a WordPress

 

  1. Opta per contrasenyes aleatòries
  2. Actualitza’l constantment: plugins, temes …
  3. Canvia la contrasenya de tant en tant
  4. Utilitza el certificat SSL
  5. Elimina l’usuari “admin”
  6. Controla el nombre màxim de logins
  7. Desactiva l’opció del fitxer administratiu
  8. Realitza escàners diaris contra malware
  9. Utilitza connectors assegurances
  10. Realitza constants còpies de seguretat. No ho oblidis!
Comparteix