Perquè triar catàlegs interactius per a la teva pàgina web

15 de març de 2017

 

Tota pàgina web o botiga en línia ha de tenir molt en compte aspectes claus per a l’usuari com són una bona usabilitat i una fàcil navegació. No cal posar-li les coses difícils a l’usuari i aprofitar que augmenti el seu temps de permanència a la nostra pàgina. Com aconseguir-ho? Els catàlegs interactius, sens dubte, t’ajudaran.

 

No hi ha dubte que a través del nostre web venem constantment imatge. Un bon disseny és essencial perquè l’usuari tingui una bona perfecció de la nostra marca. Però també que la nostra botiga online o pàgina web li reporti una experiència de navegació fàcil i sense complicacions. La informació que volem fer-li arribar ha d’estar el millor presentada possible, com aconseguir-ho? Triar catàlegs interactius per a pàgines webs és una solució ideal i efectiva.

 

La competència cada és més gran i per tant el repte de tota pàgina web que es preï és retenir el màxim possible. Per això és important que en entrar a la web, vegi d’una manera directa i sense complicacions el que volem oferir-li i vendre. Cada vegada són les empreses que aprofiten els catàlegs interactius per arribar a l’usuari i fins i tot que aquests se’ls poden descarregar per imprimir, conservar i estudiar detingudament si fos el cas.

 

Els antics catàlegs en PDF han passat a la història. I més encara aquells escanejats des del catàleg en paper que es pengen a la pàgina web. En l’actualitat, el disseny gràfic i el disseny web van més enllà i són capaços de crear catàlegs per a empreses molt més moderns que els estàtics que si bé han complert durant anys el seu objectiu, han quedat totalment desfasats. A més ofereixen una imatge d’empresa moderna, adaptada a les noves tendències webs i preocupada per oferir a l’usuari una millor experiència web.

 

Els catàlegs interactius per a pàgines webs actuals ofereixen fotografies des de diverses perspectives, on fins i tot poder fer zoom i veure les seves característiques al mil·límetre. També sons, vídeos explicatius, efectes especials en 3D o per exemple en botigues en línia la capacitat de jugar a ser dissenyadors i traslladar aquest objecte a la part de la casa on volem que vagi per veure si queda bé o no. També els catàlegs interactius ofereixen la possibilitat de realitzar la compra des d’ells mateixos sense necessitat d’enviar un e-mail per formalitzar-la.

 

Són catàlegs on les descripcions dels productes o serveis ha de ser essencial de cara a un millor posicionament SEO per cercadors. Catàlegs que han de ser més fàcils d’actualitzar fins i tot per la mateixa empresa, és a dir, catàlegs autogestionables. En definitiva, eines de venda que es converteixen en el millor aparador per arribar directament a l’usuari.

 

Comparteix