Per què incloure una infografia un disseny web?

1 de setembre de 2016

 

És una de les tendències en disseny web 2016 que van afermant-se en els últims anys: el fet d’incloure una infografia en el disseny d’una pàgina. Aquesta no només ofereix un contingut més cridaner i destacat, sinó originalitat, creativitat i molts més avantatges per les quals hauríem de pensar a incloure una infografia en un disseny web.

 

Una de les tendències en disseny web 2016 és el de fomentar l’ús d’infografies en el disseny d’una pàgina. Un element que no té altre objectiu d’aportar disseny, creativitat i millor exposició de les idees. Fins i tot aportar una millor i major usabilitat de la pàgina web per part de l’usuari. I és que, si per a aquest nou any s’assenten altres tendències com imatges a pantalla completa, vídeos a la pàgina d’inici i menys text, les infografies substitueixen aquest com la manera perfecta d’exposar les idees, els productes i els serveis d’una empresa. I per què?

 

+ Claredat. Enrere han quedat ja els grans textos gairebé sense espai entre els seus paràgrafs. A l’hora de realitzar el disseny gràfic en una web, és recomanable utilitzar les infografies per explicar, per exemple, els objectius de l’empresa. Oferint així una informació molt més nítida als usuaris.

 

+ Important. Incloure una infografia un disseny web té com una de les seves funcions la de destacar i rescatar el més important. Incloure una infografia nova, rellevant i visualment atractiva, ajuda a fer que el missatge es percebi per l’usuari molt millor.

 

+ Explicatiu. Entre els beneficis de la infografia en un web es troba el d’explicar termes una mica més difícils d’entendre. Gràcies a ella, es poden captar millor pel visitant de la web.

 

+ Originalitat. Incloure una infografia un disseny web també pot substituir les tedioses i poc originals taules de text a l’ús. I poden usar-se per explicar a la perfecció dades corporatives com vendes, exportacions, productes, funcionalitats d’aquests…

 

+ Síntesi. Hi ha webs que ja les utilitzen per, després de llargues explicacions, fer amb elles resums o síntesis. L’usuari, al final, tan sols es fixa en la infografia, mentre que el text serveix per al SEO…

 

+ Moderna. Incloure una infografia un disseny web, també ofereix una sensació d’originalitat, d’una web i per tant una empresa més moderna, al dia. Això ajuda a reforçar la marca de l’empresa.

 

+ Posicionament. Les infografies de les diferents webs també estan millor posicionades que altres continguts d’una pàgina web. A més, són més virals, compartint més entre els usuaris amb el conseqüent èxit en l’expansió de la seva marca.

 

Comparteix