Les botigues online més de moda en el comerç electrònic

29 de maig de 2017

 

Internet es mou a la velocitat de la llum i els emprenedors ho saben bé. Això unit a la crisi ha generat moltes empreses noves que s’han creat directament en línia. Altres s’han reinventat llançant-se a internet per aconseguir més clients. Les botigues on line són una gran ajuda per a aquestes noves empreses.

 

El e-commerce o comerç electrònic és un aliat necessari dels emprenedors que es llancen amb una nova idea de negoci i dels que es volen reinventar i / o consolidar arribant a més clients. Obrir una botiga online és apostar ja no només pel present sinó pel futur d’un sector que veu com les xifres del comerç electrònic no deixen de créixer, sobretot en certs sectors on l’auge de les botigues en línia és més que notori.

 

Exemples de botigues online amb èxit

 

  1. Lloguer de bicicletes. Moure ‘s per la ciutat amb bicicleta o fer visites guiades a dues rodes està molt de moda i és una de les noves empreses que s’han llançat a internet. Els ciclistes poden veure des de casa la bici que volen, contractar-per hores i pagar-la.
  2. Lliurament de menjar a domicili. Veure el menjar en un fullet i cridar s’ha quedat enrere, ara hi ha webs de menjar que es lliura a domicili on es poden veure nombroses fotos de diferents plats i escollir, sense cap dubte. Les botigues on line han ajudat molt a aquest sector, és a dir, que moltes d’elles han escollit proveïdors de creació de webs gratuïtes per poder invertir en el seu llançament.
  3. Realitzar i portar la compra a casa. Si internet ha arribat per fer-nos la vida més còmoda, aquesta és una prova. Es tracta d’empreses en línia que estan molt de moda perquè permeten fer la compra al supermercat de costum però són ells els que la porten a domicili.
  4. Taxis. Un negoci que semblava en perill a causa de les noves webs col·laboratives, s’ha reinventat creant les seves pròpies aplicacions i ha aconseguit millorar el seu servei. Descàrregues l’aplicació al teu mòbil, demanes el taxi i en breu temps el tens esperant-te.
  5. Botigues d’articles vintage. Tot el vintage està de moda: roba, accessoris, mobiliari. Així que aquestes botigues on line es van llançar ràpidament a Internet, moltes d’elles aprofitant les botigues en línia realitzades per proveïdors que faciliten el llançament a internet.
  6. Botigues de segona mà. La crisi ha fomentat que moltes persones venguin, per necessitat, el que no necessiten i que moltes altres ho facin sense el pudor de desprendre de coses que estan pràcticament noves i treure-li així profit.
  7. Venda de fruites i hortalisses. Si els horts urbans estan de moda, comprar la fruita i la verdura que creix en ells també ho està. Molts d’aquests horts són compartits i compten amb botigues en línia que els faciliten que venguin els seus productes.
Comparteix