Les 8 regles d’or en triar una foto per la teva web

13 de febrer de 2017

 

Venem, abans de res, imatge. Per això quan ens vam decidir a fer una campanya de publicitat (fullets, catàlegs i / o flyers inclosos) hem de triar bones fotografies, tant de qualitat com les que millor representin allò que volem promocionar i vendre. T’expliquem les 8 regles d’or en triar una foto per la teva publicitat.

 

No solament és important el missatge que volem fer arribar al potencial client, al client final. Si no també com li ho fem arribar. I quan parlem d’aquest “com” no ens referim només a l’hora de triar el format per promocionar els nostres productes o serveis (flyers, catàlegs, fullets …). Si no a la imatge que componen aquestes creacions publicitàries.

 

Abans de dissenyar un d’aquests productes, hem de pensar que estem fent màrqueting i el màrqueting entra, com sempre, primer pels ulls intentant cridar l’atenció del potencial client. Per això, res millor que seguir aquestes 8 regles d’or en triar una foto per la teva publicitat.

 

1. Qualitat. Les imatges han de ser, òbviament, de qualitat. I aquesta vista des de tots els punts de vista. Ha de ser una bona imatge que ens ofereix, a més, això, bona imatge de marca.

 

2. Resolució. En triar una foto per publicitat, hem d’optar per aquelles que tinguin millor resolució. Que estiguin ben realitzades, que siguin clares i sense brillantors ni soroll.

 

3. Tecnologia. Tot i que els mòbils d’avui dia (smartphones) realitzen fotos de gran qualitat, és convenient utilitzar càmeres professionals a l’hora de fotografiar el producte per obtenir imatges de gran qualitat.

 

4. Moltes fotos. Fes moltes fotos, moltíssimes. Com més millor on triar per assegurar-te de dur a terme la o les millors fotografies per a la teva publicitat.

 

5. Retoc professional. Opta sempre pel retoc professional a l’hora de dur a terme la modificació de les fotos perquè el resultat sigui el més exquisit possible.

 

6. Mida. Tingues molt en compte la mida del fullet o flyer, com a regla d’or en triar una foto per la teva publicitat. Hi haurà fotos que s’ajustin millor que altres al que anaves buscant.

 

7. Tema. No desvirtues l’essència del teu flyer ni confonguis al teu potencial client, tria una foto que vagi en consonància amb el tema i l’objectiu del missatge.

 

8. Compte amb el text. Una altra regla d’or en triar una foto per la teva publicitat és on col·locar el text. Aquest no ha d’interferir en la imatge, i sempre has de respectar els espais en blanc que donen aire al fullet.

 

Comparteix