Les 10 avantatges d’Universal Analytics

03 de gener de 2018

 

Google Analytics ha canviat la forma d’entendre i analitzar el posicionament SEO de les pàgines webs corporatives en els principals cercadors. Ja no hi ha empresa que es resisteixi a analitzar la seva presència online gràcies a aquesta eina. Des de fa poc, també s’ha posat en marxa Universal Analytics. Coneixes en què consisteix i quins són els seus avantatges?

 

Mesurar la posició d’una empresa a Google, saber quines paraules clau utilitzar, comprovar l’èxit o no de la inversió en AdWordsGoogle Analytics és la millor eina per analitzar l’èxit, o no, d’una empresa a internet. I és que, assolir els primers llocs en recerca directa per paraules relacionades amb el sector de la mateixa empresa ha de ser una prioritat. Per això, per perfeccionar la tècnica, s’ha posat en marxa fa relativament poc Universal Analytics. 

 

L’objectiu d’Universal Analytics és oferir una sèrie de noves funcions que canvien la forma de recopilar i organitzar dades en els comptes d’Analytics. Així cada empresa pot conèixer de forma més clara com interactuen els visitants amb el seu contingut en línia. Aquestes són les 10 avantatges d’Universal Analytics. 

 

  1. Més opcions de configuració. Universal Analytics ofereix des de la pàgina d’administració del compte més opcions de configuració com ara l’exclusió de referències, de termes de recerca, fonts de cerca orgànica, etc ..
  2. Informes. Un dels avantatges d’Universal Analytics és poder accedir a tots els informes i eines estàndard d’aquesta nova opció per a l’anàlisi de les dades i accedir a les noves opcions.
  3. Remarketing. Una de les grans novetats d’Universal Analytics és el remàrqueting que pot ser activat des de Google AdWords o Analytics, encara que és millor fer-ho des de Universal Analytics. I sincronitzar ambdues.
  4. Adaptació a zona horària. No hi haurà embolics en compte a utilitzar Universal Analytics depenent de la zona del món on sigui, ja que s’adapta ipso facte a la zona horària de l’empresa.
  5. Múltiples dispositius. Un altre dels avantatges d’Universal Analytics és recopilar informació des de qualsevol dispositiu digital i enviar-lo al compte d’Analytics mitjançant la funcionalitat ID d’usuari. Es tracta un mètode anònim per identificar els usuaris a través de tots els dispositius i sessions.
  6. Codi Tag Manager. Permet activar en cadascuna de les pàgines i administrar des d’aquesta eina altres codis de seguiment com AdRoll i Analytics.js.
  7. Facilitat en el seu ús. Universal Analytics és una eina fàcil d’utilitzar sense la necessitat de ser un expert en posicionament SEO
  8. Simplicitat. Amb Universal Analytics lluny queden els codis de programació. Amb ella es simplifiquen les funcions per poder personalitzar paràmetres de configuració.
  9. Recull de dades. I és que qualsevol acció de l’empresa offline, com una simple trucada, pot ser registrada en aquest nou sistema, identificant a tots els usuaris per la seva ID.
  10. Mètriques personalitzades. Segons les nostres necessitats i les de l’empresa.

 

Comparteix