La importància d’una bona redacció de continguts SEO

13 de març de 2016

 

Podem tenir un bon disseny, fins i tot car. Una excel·lent pàgina web, perfectament navegable i de fàcil usabilitat. I haver invertit molt de temps i esforç en definir molt bé les seccions i el contingut de la nostra pàgina web per a un resultat visualment excel·lent, però ens falten els textos. T’expliquem quina és la importància d’una bona redacció de continguts SEO.

 

Per posicionar una pàgina web, hi ha mil i un factors a tenir en compte. A més de qüestions relatives a la pròpia programació de la pàgina, l’arquitectura web i el codi HTML, la seua fàcil actualització, imatges correctament optimitzades… el text és una part molt important. Una bona redacció de continguts per SEO és vital perquè la nostra pàgina web comenci a escalar posicions en cercadors com Google. No val escriure per escriure, de fet no tothom ha de saber fer-ho. Comptar amb professionals experts en la redacció de continguts SEO és la millor opció per acabar un web rodona i preparada per triomfar.

 

Abans de començar amb la redacció de continguts SEO hem de fixar-nos en les paraules claus que volem aplicar en cadascuna d’elles. Una petita inversió a Google Adwords, sens dubte, ens ajudarà a treure-li més profit a aquesta elecció de les keywords en qüestió. Hem de ser el més precisos possibles al triar-les, per això és millor afinar en els termes triats i, com no, que aquestes sempre vagin acompanyades per una ubicació geogràfica que ens ajudi a posicionar-nos. Per exemple: si tens una botiga de roba premamà a Salou, hauràs optar per invertir o, com a mínim, utilitzar la kW, “roba premamà Salou” en diverses parts de la teva pàgina web. No et centris en una o dues paraules clau. Aprofita i repeteix, sense passar-te, alguna d’elles per millorar el posicionament.

 

La importància d’una bona redacció de continguts SEO requereix també l’ús de frases curtes i poc rebuscades. Aquestes són més fàcils de posicionar davant suposades recerques de potencials clients. I a l’hora de redactar els textos de la teva pàgina web, és recomanable que parlis sempre en primera persona del plural. Utilitza un llenguatge proper, amigable, cordial però sense passar-te, és clar. A més et recomanem que utilitzis cites, frases i fins i tot estadístiques, per ajudar no només a SEO si no també cara a donar-li més autoritat i professionalitat al text. Però no abusis d’ell. El text està bé però en l’actualitat, les tendències en disseny web prevaleixen altres eines com els vídeos o les imatges. El text curt però exacte i ben optimitzat pot ser igual o més eficaç que grans paràgrafs.

 

Finalment, en la redacció de continguts SEO és important que utilitzes enllaços externs i interns a l’una. Interns que redirigeixin l’usuari a altres parts de la pàgina web. I externs com una efectiva arma SEO que t’ajudarà a seguir escalant posicions. Conclusió, no escriguis qualsevol cosa per a la teva pàgina web, la importància en la redacció de continguts és molt important ja no només a nivell estètic, sinó també a nivell de posicionament SEO, no ho oblidis!

Comparteix