La importància d’un bon disseny web per a empreses

29 de gener de 2017

 

Què té la teva pàgina web que no tingui una altra? Vivim en la societat del mínim esforç i a l’hora de triar entre els serveis d’una empresa o una altra qualsevol mínim detall influeix. Hem d’invertir temps i diners en presentar un bon disseny web, ja que d’ell dependrà la nostra marca.

 

Ens centrem en la facturació, la gestió, l’administració, el personal i la comptabilitat, però l’apartat del màrqueting digital i la imatge virtual de l’empresa ho solem deixar relegat a un segon pla. Error! Qualsevol empresa ha de treballar en el desenvolupament d’un eficient disseny web professional, capaç de transmetre sensacions d’equilibri, professionalitat, experiència i coherència a la nostra clientela. L’ideal serà comptar amb un bon dissenyador gràfic que fos capaç de plasmar en el món virtual l’essència de la nostra marca i qualsevol exigència que li requerim, és a dir, crear proporcions harmòniques a través de la composició i la selecció dels colors més adequats. Si busques qualitat, eficiència i la seguretat que el teu disseny web no deixarà indiferent a ningú, Ciclick satisfarà totes les teves necessitats.

 

Has de tenir en compte que del disseny web dependrà la teva reputació corporativa, independentment que es tractés d’una petita o mitjana empresa. Per tot això, el primer serà comptar amb un logotip cridaner i ajustat a la línia empresarial que fos capaç de captar i motivar els nostres potencials clients. Diferents estudis demostren que el 78% dels usuaris que arriben a una pàgina web jutgen la credibilitat de l’empresa en funció del disseny de la seva pàgina i que al voltant del 94% dels visitants el rebutgen per la seva aparença. I és que si el color, el disseny o el format no et diuen, difícilment et quedaràs a aprofundir en els teus coneixements. Quins aspectes fan que triomfi un disseny web?

 

Neteja i claredat: Neteja i senzillesa seran les claus perquè una informació fos atractiva per als usuaris.

 

Colors corporatius: La filosofia, els valors i els colors de l’empresa s’ha de traslladar també al món virtual, de tal manera que el client associés la landing page amb l’empresa física.

 

Tipus de lletra llegible: Mida de lletra acord amb els continguts, ja que una lletra massa petita resultarà complicada de llegir i una massa gran denotarà una imatge de falta de professionalitat.

 

Bones imatges: Hem d’evitar l’ús excessiu de text i complementar-ho amb imatges adequades que transmetessin professionalitat al missatge informatiu.

 

Arribats a aquest punt en el qual segur que t’hauràs decantat per millorar el disseny web de la pàgina corporativa de la teva empresa volem explicar-te els seus beneficis:

 

1. Defineix la imatge de la teva empresa: El client sentirà com la web i la botiga física són un, sense apreciar diferències, generant una sensació de professionalitat i despertant la seva confiança. No pots deixar de banda ni un sol detall!

 

2. Increment de les vendes: En captar l’atenció dels nostres potencials clients, la nostra empresa es reforçarà davant de la competència i arribarà a un major nombre de vendes. En ser visitada amb freqüència aconseguirem situar la nostra web entre les primeres recerques. Podem utilitzar per a això estratègies d’optimització SEO.

 

3. Millora la lleialtat del personal: Els treballadors podran aprofitar un cert tret de professionalitat i experiència en els serveis que els empenyeran a treballar motivats.

 

Actualment el disseny web ha cobrat tal repercussió que és capaç de definir l’èxit o el fracàs empresarial d’un determinat negoci. I és que no només consisteix a presentar una cridanera imatge estètica, sinó de saber comunicar els nostres serveis com una necessitat per a la nostra clientela. Es tracta de la nostra carta de presentació com a empresa.

Comparteix