La importància de contractar un servei de manteniment web

3 de setembre de 2018

 

El desenvolupament d’un projecte web, o una pàgina web té moltes arestes, però alhora té centenars de formes d’executar. Anteriorment, les pàgines web es creaven amb la intenció de mostrar un producte o servei i semblaven estar estàtiques allà a internet, esperant que la gent anés fins a elles. Això ha canviat considerablement, des de la constant generació de contingut, el refrescament gràfic i ara des del constant manteniment web.

 

Les empreses semblaven tenir pàgines web com qui dissenyava un catàleg i enviava a impremta, una vegada que ho col·locaven en els punts de distribució no se sabia si aquest catàleg podia ser tan efectiu o quin abast tenia; fins i tot, era difícil saber si aquests diners estaven ben invertits. Això mateix passava amb les webs, però a causa del boom de l’era digital molts aspectes s’han tingut en compte, i el de fer un correcte manteniment web, és un d’ells.

 

Per a molts, un servei de manteniment web semblés estar supeditat a la generació de contingut, importantíssim avui dia; o fins i tot al refrescament o redisseny del web, però el manteniment d’aquestes va molt més enllà, és poder blindar i desenvolupar mecanismes de seguretat i reforç de la pàgina perquè es mantingui activa i allunyada de qualsevol amenaça.

 

Optimitza i resol els conflictes de la teva web en temps record

 

Tot projecte web requereix d’una constant renovació dels seus continguts. I això pot fer-se contractant els serveis d’un manteniment web professional, que farà que la teva pàgina es mantingui vigent i refresqui els seus continguts de manera intel·ligent i fins orgànica. Per a això es dissenyen estratègies de posicionament que tenen a veure amb codis i programació complexa i que no té perquè saber manipular un gestor de continguts web o un community manager. Aquest tipus de tasques que ajuden a posar en els motors de cerca la teva pàgina han de ser desenvolupats per experts que dominin aquesta complexa tasca de la programació web.

 

D’altra banda, les empreses poden estalviar-se molts diners en personal i en tasques que fàcilment poden tercerizarse; evitant el personal ociós o en el cas contrari, saturant de tasques que poden no ser desenvolupades amb la suficient expertesa com ho farien professionals en el manteniment web. Tot això beneficia fins i tot en l’espai físic d’una empresa, sobretot quan va començant.

 

Garanteix la durabilitat i el bon posicionament de la teva web

 

Contractar els serveis de manteniment web garanteix que es realitzin els esforços correctes per aplicar una estratègia de posicionament web que asseguri que el teu projecte es mantingui al llarg del temps, generant contingut de valor i interès per als usuaris de l’infinit món de l’internet.

 

La durabilitat no només va íntimament lligada a la seguretat de la pàgina web com anteriorment s’ha assenyalat, va també lligada al fet que generi informació que atregui nous clients i fidelitzi als usuaris o potencials clients perquè aconsegueixin en aquest espai el que necessiten. Pel que és vital que d’això s’encarreguin experts des Analistes de posicionament SEO, dissenyadors i programadors web; generadors de contingut creatiu per a plataformes dinàmiques i experts de mercat en línia.

Comparteix