+34 93 445 59 59
hola@ciclick.net

La importància de contractar un servei de manteniment web

3 de setembre de 2018

 

El desenvolupament d’un projecte web una pàgina web té moltes arestes, però alhora té milers de formes d’executar. Anteriorment, les pàgines web es creaven amb la intenció de mostrar un producte o servei i semblaven estar estàtiques allà a internet esperant que la gent anés fins a elles, això ha canviat considerablement, des de la constant generació de contingut, el refrescament i ara des del constant manteniment web.

 

Les empreses semblaven tenir pàgines web com qui dissenyava un catàleg i enviava a impremta, una vegada que ho col·locaven en els punts de distribució no se sabia si aquest catàleg podia ser tan efectiu o quin abast tenia, o si aquests diners estava ben invertits. Això mateix passava amb les webs, però a causa del boom de l’era digital molts aspectes s’han pres en compte i el de fer un correcte manteniment web, és un d’ells.

 

Per a molts un servei de manteniment web semblava estar supeditat a la generació de contingut, importantíssim avui dia; o fins i tot al refrescament o redisseny del web, però el manteniment d’aquestes va molt més enllà, és poder blindar i desenvolupar mecanismes fins i tot de seguretat i reforç de la pàgina perquè es mantingui activa i allunyada de qualsevol amenaça.

 

Optimitza i resol els conflictes de la teva web en temps record

 

Tot projecte web requereix d’una constant renovació dels seus continguts i processos d’execució. El contractar aquests serveis de manteniment web són necessaris perquè la teva pàgina es mantingui vigent i refresqui els seus continguts de manera intel·ligent. Per a això es dissenyen estratègies de posicionament que tenen a veure amb codis i programació complexa que no té perquè saber manipular el gestor de continguts d’una empresa. Aquest tipus de treballs que ajuden a posar en els motors de cerca a la teva pàgina han de ser desenvolupats per experts que dominin aquest treball tan complex.

 

D’altra banda, les empreses poden estalviar-se molts diners en personal i en tasques que fàcilment poden tercerizarse. Evitant el personal ociós o en el cas contrari, saturant de tasques que poden no ser desenvolupades amb la suficient expertesa. Tot això beneficia fins i tot en l’espai físic d’una empresa, sobretot quan va començant.

 

Garanteix la durabilitat i el bon posicionament de la teva web

 

Contractar els serveis de manteniment web també garanteix que es realitzin els esforços per aplicar una estratègia de posicionament web que asseguri que el teu projecte es mantingui al llarg del temps, generant contingut de valor i interès per als usuaris de l’infinit món de la internet.

 

La durabilitat no només va íntimament lligada a la seguretat de la pàgina web com anteriorment s’ha assenyalat, va també lligada al fet que generi informació que atregui nous clients i fidelitzi als usuaris o potencials clients perquè aconsegueixin en aquest espai el que necessiten. Pel que és vital que d’això s’encarreguin experts des Analistes de posicionament SEO, dissenyadors i programadors web, generadors de contingut creatiu per a plataformes creatives i experts de mercat en línia.

 

 

Comparteix