Els beneficis de les apps mòbils per a empreses

21 de gener de 2016

 

Cada día es descarreguen, solament al nostre país, més de 1,4 milions d’aplicacions mòbils. Un gran públic potencial al que les empreses tenen cada vegada més en compte gràcies a la contractació de apps mòbils de les quals gaudir de beneficis com aquests… 

 

L’auge de les apps mòbils per a empreses és incontestable. Poques empreses es resisteixen a tenir la seva pròpia aplicació mòbil, aprofitar els avantatges que aquestes ofereixen i tot per un cost relativament baix. I és que, a tenor de les últimes dades publicades, aquest sector és un dels últims grans negocis a l´alça en un país on ja el 44% de la població posseeix un smartphone. Segons un informe de The App Date, a Espanya es visiten diàriament més de 5 milions de apps mòbils i es descarreguen altres 1,4 milions, la qual cosa significa 16 apps per segon. Els beneficis de les apps mòbils per a empreses són cada vegada més tinguts en compte per aquestes.

 

Serveixen com un aparador online dels serveis i productes de l’empresa. Apps des d’on consultar dades bancàries, reservar taules en restaurants, comprar plans turístics, aprofitar-se de les ofertes promocionades en tendes o fer la compra des del sofà de casa, són solament alguns exemples del que l’usuari final pot realitzar des del smartphone. Una tendència que augmentarà gràcies al creixent consum de tablets, smartphones i altres dispositius les finestres dels quals no paren d’augmentar.

 

  • Notorietat: Tenir una app per a empreses li ofereix a aquesta certa notorietat. Com a empresa totalment bolcada a les noves tecnologies i com una marca tecnològica i a l’última.
  • Comunicació: Un dels beneficis de les apps mòbils per a empreses és la de millorar la comunicació d’aquesta amb el client o potencial client. Això fa de l’empresa una marca més propera i propera.
  • Informació: Les apps mòbils per a empreses permeten oferir una informació al segon, últimes notícies, noves seccions… en definitiva, comunicar millor el missatge final. També és útil per informar de promocions i ofertes, algunes exclusives per a usuaris de les apps.
  • Resultats: És un altre canal per augmentar les vendes de les empreses i aprofitar els milions de clients potencials que utilitzen les apps mòbils. Una inversió que ja solament en imatge es rendibilitza a l’instant.
  • Xarxes Socials: Els continguts de les apps mòbils permeten ser compartits a les xarxes socials dels clients. Això augmenta la viralitat d’aquest contingut.
  • Empresa disponible les 24 hores: Un altre dels beneficis de les apps mòbils per a empreses és ser una empresa disponible les 24 hores. Podent captar l’atenció d’usuaris potencies independentment de la seva ubicació geogràfica.

 

No solament les apps mòbils per a empreses presenten beneficis per a aquestes. També per als usuaris: accés immediat a informació personal, major rapidesa i facilitat en aconseguir informació de l’empresa, seguretat a l’hora de realitzar transaccions, personalització de menús concorde a les necessitats de cadascun. El món App està més de moda que mai i la tendència, com no, va en augment. Parlem?

Comparteix