10 raons per les que no funcionen les teves campanyes de email màrqueting

10 de febrer de 2018

 

Moltes empreses han optat per utilitzar el email màrqueting per a les seves campanyes. Aquesta estratègia és la millor eina pel que fa a cost / preu per al teu màrqueting en línia. Les adreces de correu electrònic dels clients amb els quals treballes són actius importants i cal recopilar-los per fer-los arribar les teves ofertes, els teus serveis i les teves actualitzacions.

 

És cert que les campanyes de email màrqueting són una bona eina però hi ha qui no acaba de triomfar utilitzant aquestes campanyes com a estratègies. Cal tenir en compte que estàs transferint un contingut a persones reals que coneixen la teva empresa i els teus serveis i així cal tractar-los, no estàs venent a una simple llista, estàs venent els teus serveis i productes a persones. En aquest post parlem de 10 raons per les quals poden que no estiguin funcionant les teves campanyes de email màrqueting. 

 

Les campanyes email màrqueting és efectiva si es fa  

 

  1. Emails massa llargs: enviar correus electrònics molt llargs mai és una bona estratègia ja que ningú se’ls llegeix sencers. La gent està acostumada a emails breus i així has ​​d’enviar-los perquè l’obrin i el llegeixin.
  2. No expliques res interessant: si simplement envies les descripcions dels teus productes però no expliques res interessant, els destinataris del correu electrònic no tornaran a obrir cap missatge de la teva empresa. En les campanyes de email màrqueting cal explicar coses d’interès, parles amb persones, no ho oblidis.
  3. No poden llegir els teus emails: aquest és un problema que no es contempla molt a l’hora de fer una campanya d’email màrqueting pitjor és fonamental. El format del teu email ha de ser compatible amb tots perquè no hi hagi problema d’obertura.
  4. Ets molt pesat enviant emails molt sovint: cal anar amb compte amb omplir les safates d’entrada en les campanyes de màrqueting. És millor un bon email que cinc.
  5. Emails molt avorrits: En les campanyes de email màrqueting cal cridar l’atenció dels usuaris, si envies correus electrònics avorrits ningú els llegirà.
  6. Utilitzes un llenguatge massa col·loquial o massa complex: no cal pecar ni d’una cosa ni de l’altra. En les campanyes de email màrqueting cal mostrar serietat però alhora també cal usar un llenguatge clar.
  7. Pensen que ets una empresa spam: si el teu email comença amb “Estimat amic” o “Benvolgut client” tothom pensarà que és un email del tipus que no explica res més que spam.
  8. Només et preocupes de vendre i vendre: hi ha mails que només parlen de quan de meravellosa és l’empresa i de com ho fan tot. Això demostra que només et preocupa vendre i per això no val la pena obrir un correu electrònic.
  9. Ets massa incisiu: les campanyes de email màrqueting que contenen moltes majúscules i exclamacions són incisives. Això no agrada i per tant no obriran el correu electrònic.
  10. Mai han sentit el nom de la teva empresa: Això sol passar quan compres una llista opt-in en algun servei de creació de llistes.
Comparteix