Com connectar el teu ecommerce amb les teves xarxes amb èxit?

20 de març de 2019

 

Ja saps com treure-li tot el partit al teu negoci d’eCommerce? Són moltes coses les que pots fer però, una d’elles i de les més important és aquesta: connectar les teves xarxes socials a la teva botiga amb èxit.

 

A l’hora de fer un eCommerce, en moltes ocasions pensem que no hi ha una necessitat de potenciar les xarxes socials i és un gran error. Si un eCommerce és una botiga, per fer el símil, les xarxes socials són la seva millor aparador. A més, a diferència dels aparadors de les botigues físiques, a les xarxes socials podem “compartir” i podem parlar a altres persones d’alguna cosa que hem vist o que ens ha agradat; per la qual cosa l’audiència és molt important.

 

Connectar les xarxes socials amb el teu eCommerce

 

Però connectar les xarxes socials amb el teu eCommerce és molt més que publicar un enllaç a aquest o que tinguin el mateix nom. És fonamental que comparteixis periòdicament els diferents productes que estàs venent a les teves xarxes socials. D’aquesta manera pots donar-los a conèixer i fer que hi hagi expectativa per una novetat.

 

Tingues en compte, també, que el perfil d’edat que hi ha a cada xarxa social no és idèntic entre si. Així, veuràs que el nostre eCommerce a Instagram podrà connectar amb un públic molt més jove que el que pot veure a Facebook, on la mitjana d’edat és sensiblement més alta que a Instagram.

 

Altres mitjans com Twitter, tenen la capacitat de ser xarxes socials que poden arribar a viralizar un producte del nostre eCommerce amb una facilitat molt més gran que Instagram o Facebook però, la publicitat sol funcionar molt pitjor. També és important tenir en compte que en xarxes socials com Facebook la publicitat pot ser segmentada en funció del tipus de públic que volem, amb el que fem que cada euro que invertim en publicitat sigui destinat exactament al públic al qual volem arribar i no a gent que pugui no estar massa interessada en el que venem.

 

Finalment, cal tenir en compte que hem de cuidar els continguts i la qualitat del que posem. Això ho podem fer amb un bon Community Manager i, també, pensant conjuntament en totes les nostres xarxes socials creant un pla de publicacions global per a totes.

Comparteix