Aspectes fonamentals en la implantació d’un procés de gestió de continguts

3 de novembre de 2017

 

És indiscutible que cada vegada és més important aconseguir visitants a les nostres pàgines webs i gràcies a això aconseguir un augment dels nostres beneficis. Gràcies a l’ús de Link Building podem aconseguir que hi hagi més enllaços cap a la nostra pàgina web i per tant un major nombre de visitants. Si pretenem que el nostre posicionament en cercadors millor està clar que és l’opció adequada.

 

El Link Building té una gran connexió amb el concepte de Page Rank. El Page Rank es tracta de la qualificació que Google va a atorgar a cada pàgina web en referència al nombre d’enllaços entrants que tingui. La qualificació serà un nombre entre 0 i 10 ia banda del nombre d’enllaços entrants també s’han de tenir en compte el text visible que ens aporta informació sobre els enllaços i si els enllaços s’haguessin generat en xarxes socials.

 

Quan anem a dur a terme la nostra estratègia de Link Building és important que no creiem molts enllaços en poc temps. És normal que al principi ens sentim una mica ansiosos i amb ganes de que la nostra web generi trànsit però el millor és fer-ho a poc a poc i anar obtenint enllaços de forma natural. En el cas que tinguéssim un bloc seria recomanable que els articles que pujàrem superessin les 1300 paraules ja que això causaria un major interès en els lectors. Hem d’optar per un contingut atractiu. Si ens dediquem a explicar coses o a donar la nostra opinió sobre alguna cosa i resoldre preguntes dels nostres lectors seria senzill que es produís un augment d’enllaços naturals. Això es deuria al fet que ells veurien la nostra web com una pàgina que ofereix qualitat.

 

També seria aconsellable l’ús d’enllaços “no follow” ja que van a ajudar-nos amb el posicionament i aconseguirem trànsit relacionat amb els temes que tractem al nostre web. Els enllaços “no follow” aportaran naturalitat i això està ben vist. Si aconseguíssim que influencers i blocaires poguessin tastar els nostres productes i donar les seves opinions en les seves pàgines això ajudarà a crear un major trànsit a la nostra i ens servirà de publicitat. Seria aconsellable que poguéssim rastrejar la procedència dels enllaços entrants i així obtindríem més informació sobre si estem fent les coses correctament i quins poden ser els nostres possibles fallades.

 

No hi ha dubte que si seguim l’estratègia correcta obtindrem més beneficis i el nostre negoci creixerà. És important que realitzem tots els passos amb calma i que intentem controlar-ho tot al màxim per obtenir els resultats desitjats.

 

 

Comparteix