Quins són els avantatges d’una app per empresa?

17 de març de 2020

 

Actualment gairebé tothom disposa d’un telèfon mòbil amb el que interactua cada dia amb bastanta freqüència. Per això, les aplicacions mòbils són una gran oportunitat per donar una empenta a les empreses, creant un canal de venda i comunicació molt més proper a l’usuari.

 

Una societat cada vegada més digital

 

Cada vegada són més les accions que es porten a terme a través d’un telèfon mòbil, des de reservar un hotel o comprar un bitllet d’avió fins a pagar en un restaurant, demanar cita a la clínica o compartir records i moments amb la família i els amics. La tecnologia avança i canvia la manera de fer les coses, per això és importantíssim que les empreses s’adaptin als canvis de la forma més òptima possible.

 

Disposar d’una app mòbil implica crear una nova manera de treballar i de comunicar-se amb els usuaris. Cada vegada és més habitual que les persones prefereixin relacionar-se amb les marques de manera directe, ràpida i àgil. Una app mòbil nativa és la millor manera per fer-ho.

 

 

Què és una app d’empresa?

 

Una app d’empresa és una interfície dissenyada per oferir la millor experiència a l’usuari. A través d’ella es poden oferir serveis com informació de l’empresa i dels productes, atenció al client, ofertes i descomptes, etc. D’aquesta manera es millora l’experiència d’usuari i augmenta el grau de satisfacció dels clients en tots els àmbits.

 

Una app d’empresa permet accedir a aquesta informació a qualsevol lloc i en qualsevol moment i també realitzar reserves o compres sense haver d’estar pendent de l’horari comercial. Que l’usuari pugui accedir i realitzar una compra o reserva a qualsevol hora del dia, amplia exponencialment el marge d’oportunitat de venda.

 

Quan es decideix fer una app mòbil cal tenir en compte una sèrie de paràmetres. L’app ha de ser visualment atractiva pels usuaris al mateix temps que sencilla i fàcil d’utilitzar.

 

 

Quins avantatges aporta una app d’empresa?

 

  • Augmenta la visibilitat i el trànsit online de la pàgina web
  • Enforteix la marca i ajuda a diferenciar-se de la competència
  • Ajuda a generar ingressos ja que es crea un nou canal de venda
  • Permet conèixer la tendència dels usuaris i fidelitzar-los
  • Es una via de comunicació directa amb l’usuari cosa que permet poder oferir notificacions amb promocions i novetats de manera totalment personalitzada
  • L’app esta disponible les 24 hores del dia
  • Control del negoci des de qualsevol lloc i en qualsevol moment

 

En conclusió, una aplicació mòbil és una bona manera de fidelitzar els usuaris, crear i potenciar la imatge de marca de l’empresa i generar vendes. Cada vegada més els usuaris prefereixen un smartphone a un ordinador a l’hora de consultar informació, contractar un servei o comprar un producte. És molt més còmode, accessible i es pot utilitzar a qualsevol lloc.

 

A Ciclick desenvolupem tot tipus d’aplicacions mòbils utilitzant tecnologies hibrides, cosa que implica que un únic desenvolupament serveix per totes les plataformes (Android, iOS, Windows Phone…). Ens encarreguem de tot el procés, des del disseny i programació de l’app fins a la seva publicació a les botigues d’apliacions corresponents.

 

Treballem per conèixer les necessitat del client i optimitzem tots els processos de navegació i interacció per crear app’s que siguin intuïtives i fàcils d’utilitzar, tant per l’administrador de continguts com per l’usuari final.

 

Contacta amb nosaltres, podem fer possible la teva idea!

Comparteix