10 tendències SEO per al 2018

22 de desembre de 2017

 

Són moltes les empreses que competeixen cada dia per posicionar els seus productes en les primeres pàgines dels cercadors. Hi ha empreses de tot tipus i per a tots els gustos per això és molt important saber posicionar perfectament els nostres productes per aconseguir així una bona posició a Google. 

 

Aconseguir enllaços de qualitat cap al nostre lloc web és realment important per al nostre posicionament SEO. 

 

Donar amb la tecla correcta, cada dia és més complicat en un món tan competitiu com és el món online. Les innovacions, i que l’usuari es senti únic són algunes de les tècniques que millor resultat poden donar a l’hora de fer un bon posicionament SEO. Aquest 2018 es portaran una sèrie de tendències què no pots deixar de tenir si vols aparèixer en les primeres pàgines dels teus cercadors. Nosaltres t’expliquem les 10 tendències que es van a dur durant l’any que ve i que poden fer que el teu negoci enlairament. 

 

SEO per al 2018

 

  1. Les recerques a través de veu són una de les noves formes de recerca dels usuaris a través de Google i és molt bona per al nostre posicionament en el 2018.
  2. El control de qualitat és un punt necessari a tenir en compte per al nostre posicionament SEO.
  3. Un altre punt és l’experiència de l’usuari que cobra una gran rellevància a Google, ja que quan comparteixen la seva experiència és el primer que es veu quan naveguen amb el mòbil o tablet.
  4. Disposar d’HTTPS és important per a les tendències SEO del 2018 ja que tindran més repercussió per tenir una pàgina web segura.
  5. Un bon contingut audiovisual és un dels punts perfectes per als usuaris. Les infografies i els vídeos tenen gran influència en els resultats de cerca.
  6. Els fragments enriquits apareixen ara en els primers resultats de Google, sent una tendència important que influirà en el nostre posicionament SEO el 2018.
  7. Les recerques locals continuen amb el seu creixement i moltes persones busquen amb la frase “a prop meu”.
  8. Google Answers segueix a l’avantguarda per això és important tenir respostes enriquides.
  9. Personalitzar la pàgina web perquèelsusuaris se sentincom a casa és una altra de les tècniques que es van a dur a l’any 2018. Els usuaris busquen productes i informació personalitzada.
  10. Finalment, és important tenir tot adaptat per a la tecnologia mòbil ja que una gran part dels usuaris es connecta a través d’aquest dispositiu.

 

Comparteix