10 raons per les quals no menysprear un servei de manteniment web

13 de juliol de 2018

 

La immensa majoria d’empreses, sinó la pràctica totalitat d’elles, té una pàgina web que consisteix sobretot en la principal targeta de presentació a internet del que és l’empresa. A més, en altres ocasions, el volum de negoci que rebem a través de la pàgina en forma de subscripcions o compres d’eCommerce, fan que la seva importància sigui més gran, d’aquí que el manteniment web sigui una prioritat.

 

De vegades moltes empreses opten per realitzar elles mateixes el manteniment web. Si bé això pot ser molt útil en el cas de grans multinacionals que tenen equips informàtics, en la majoria de PIMES és un greu error, no disposar d’un manteniment web professional pot comportar greus problemes per a la pàgina i, per tant, també per a la companyia que està darrere d’ella.10 raons per tenir un servei de manteniment web

 

  1. Seguretat: La seguretat és potser una de les raons més importants que porten a les empreses a contractar un servei de manteniment web, ja que les fuites de dades i els problemes amb pirateria estan a l’ordre del dia. És fonamental tenir una web segura.
  2. Professionalitat: El manteniment web no pot ser deixat en mans d’amateurs. És per això que comptar amb professionals garanteix que es compleixin uns estàndards de qualitat que, d’altra manera, estarien compromesos.
  3. Disponibilitat: El manteniment web no professional no sempre està disponible ni pot fer-se càrrec de tot tipus d’elements que hi pot haver en una pàgina web.
  4. Coneixement: Una altra de les raons és que els professionals del manteniment web tenen un major coneixement dels problemes cosa que fa que puguin solventar-los més ràpidament.
  5. Millora: Els serveis de manteniment web no es limiten a mantenir la web operativa, sinó que estan constantment millorant-la i adaptant-la a les necessitats, des de la regulació de protecció de dades fins a qualsevol connector nou que desitgem instal·lar.
  6. Operativitat: Una pàgina web amb un bon manteniment web serà sempre una pàgina web que estigui operativa i que no tingui cap tipus de problemes fent que la pàgina web estigui operativa 24 hores al dia 7 dies a la setmana.
  7. Actualització: Les actualitzacions dels programes i dels servidors són un fet habitual que tots els professionals del manteniment web coneixen a la perfecció. Deixar-ho en mans inexpertes no assegurarà que la nostra web estigui a l’última.
  8. Creixement: Un servei de manteniment web pot créixer amb tu a mesura que desenvolupes el teu negoci. Si la teva pàgina canvia de característiques el servei de manteniment web les coneix i no té problema a adaptar-se.
  9. Emergències: Deixar el manteniment web a mans inexpertes pot fer que els responsables no siguin tot el reactius que podrien arribar a ser.
  10. Optimitzar recursos: A l’externalitzar el manteniment web podem concentrar els recursos humans de l’empresa en el que realment genera valor afegit i beneficis en lloc de sobrecarregar els treballadors amb tasques per a les que no estan del tot formats i els fan perdre el temps.

 

Comparteix