10 consells per fer els textos de la teva pàgina web corporativa

31 de juliol de 2018Els textos d’una pàgina web corporativa no haurien de quedar a costa de la improvisació i de l’amateurisme, sinó en mans de professionals acreditats en la redacció de continguts; ja que una empresa es juga molt amb aquest tipus d’elements.

 

A l’hora d’ocupar-se de la creació de continguts per a una pàgina web corporativa, els professionals del sector tenen en compte una sèrie de paràmetres dels quals en aquest article us portem 10 dels més importants. Tots ells faran que els continguts del web corporatiu tinguin la màxima qualitat possible i facin que el web sigui molt eficaç en termes comercials.

 

10 consells per als textos de la teva web corporativa

 

  1. Tenir en compte l’audiència: A l’hora d’ocupar-se de la redacció de continguts per a una web corporativa és necessari conèixer quina és l’audiència a la qual ens estem dirigint. La seva edat, les seves aficions, els seus gustos, les seves idees… Això ens farà trobar el to i l’enfocament necessaris per redactar els nostres textos.
  2. Considerar l’extensió: Els que es dediquen a la redacció de continguts per a un web corporatiu saben perfectament que l’extensió és un factor fonamental de cara a aconseguir que el text sigui llegit o no. Un text massa llarg cansarà el lector.
  3. Entendre el to: És molt important de cara a fer una bona pàgina web corporativa entendre quin és el to que demanda la nostra audiència. No és el mateix el to d’una agència d’assegurances que el d’una companyia de refrescos.
  4. Tenir cura del format: El format és fonamental de cara a la redacció de continguts. No és el mateix fer una pàgina web estàtica que un bloc en constant evolució i actualització.
  5. Conèixer els productes: Conèixer els productes que ven l’empresa és una cosa imprescindible de cara a enfocar bé la redacció de continguts de la pàgina web corporativa, en cas contrari cometríem errors.
  6. Entendre el paper de la imatge: Els textos són imprescindibles i les imatges molt importants; entendre com es relacionen aquests dos elements és un dels factors de l’èxit de cara a tenir una bona pàgina web corporativa.
  7. Corregir: Quan parlem de la redacció de textos hem d’entendre que redactar textos no és només escriure, sinó també corregir-los. Aquesta és la manera que la qualitat de la pàgina web corporativa sigui sempre excel·lent.
  8. Superar a la competència: Una altra de les coses a tenir en compte de cara a ocupar-nos de la redacció de continguts de pàgines web corporatives és veure com ho està fent la competència. Així, en conèixer a la nostra competència, podrem fer-ho millor i diferenciar el nostre producte.
  9. Claredat: Qualsevol que sigui el to o el producte, necessitem que els textos que es creen siguin clars i fàcils de llegir. Els textos amb construccions impossibles no són en absolut recomanables per a una pàgina web corporativa.
  10. SEO: Si volem que la pàgina web corporativa contribueixi a posicionar bé a la nostra empresa, hem de redactar tot d’acord a criteris SEO.

 

 

Comparteix