10 consells abans de començar amb la teva app mòbil corporativa

9 de juliol de 2018

 

Comptar amb una app mòbil corporativa resulta essencial en una societat tecnocientífica en la qual l’usuari necessita estar en contacte directe amb l’empresa de manera ràpida, senzilla i eficaç. Abans de començar amb una app mòbil corporativa hi ha certs consells que convé tenir presents de cara a aconseguir optimitzar els resultats.

 

Consells per triomfar amb la teva app mòbil corporativa

 

Para què necessito una app mòbil corporativa? Aquesta és la primera pregunta que hem de plantejar-nos abans de començar amb la app mòbil. Esbrinar les nostres motivacions, les necessitats de l’empresa i dels usuaris resulta essencial per elaborar el disseny més funcional i adequat. Des de Ciclick t’oferim alguns consells per abans de començar amb la teva app mòbil. Esperem que et serveixin d’ajuda!

 

1. Reflexionar entorn a les necessitats de l’empresa i dels clients.

2. Indagar si la app suscita interès entre les persones del teu voltant.

3. Pensar en la quantitat econòmica que es vol invertir en la app mòbil.

4. Ser conscient de la necessitat de comptar amb una bona imatge de marca.

5. Triar als professionals adequats per al desenvolupament de la app mòbil i el seu manteniment.

6. Establir el contingut i la forma de la app mòbil entorn de l’usuari potencial.

7. Contactar amb els professionals més qualificats perquè ens orientin entorn al disseny de la app.

8. Promocionar la app mòbil abans del seu llançament sol ser una bona estratègia.

9. Menys, és més. Sintetitzar les funcions que esperem de la app mòbil serà molt útil per obtenir els millors resultats en la fase de desenvolupament de la mateixa.

10. Veure exemples d’aplicacions mòbils que es relacionin amb la nostra.

 

Imaginació al servei del coneixement i la tecnologia

 

A Ciclick som especialistes en el desenvolupament d’aplicacions mòbils, emprant tecnologies híbrides perquè serveixen per a totes les plataformes existents, cosa que és molt important a l’hora de plantejar-se la creació d’una app mòbil. A més, ens encarreguem de tot el procés, des del disseny fins a la programació, publicació, manteniment i actualitzacions amb l’objectiu de proporcionar aplicacions mòbils fàcils d’usar i efectives.

 

Tenir una bona idea per crear una app mòbil és essencial, no obstant això, també cal comptar amb els coneixements dels professionals més qualificats que ajudin a materialitzar els desitjos; a posar-los en pràctica i a transformar-los en realitat. Tot el que puguis somiar es pot realitzar posant la imaginació al servei de la tecnologia i per descomptat de l’experiència i saber fer de les persones millor preparades.

Comparteix